pondělí 30. května 2016

Shrnutí prvního týdne - Barbara

Barbara má za sebou svůj první Whole 30 týden a pokud se podíváte jak na její, tak na Katčin souhrn tak objevíte smysl toho proč to dělám a proč chci inspirovat i vás další k tomu whole 30 vyzkoušet.

Pochyby se mění ve víru, energie stoupá, zpětná vazba je přesně podle mých představ. Na fotkách navíc jasně můžete vidět, že se nejedná o žádné strádání a že své "svěřence" rozhodně neomezuji.

Tady máte Barbařinu rekapitulaci:

Tak je to tady, zvládla jsem první týden s Whole30! Vlastně jsem ani nic tak hrozného nezažívala, hladem jsem netrpěla (spíš mě lákaly kešu v kabelce pro případ nouze), bio vajíčka a maso? To je teprve slast! Ten kdo říká, že v tom není rozdíl tak pěkně kecá.

První dva dny byly ty nejhorší z celého týdne. Byla jsem bez energie, pobolívala mě stále hlava a byla jsem celkově dost nepoužitelná, jak ve škole tak i v práci. Tenhle stav „k ničemu“ se zlomil ve středeční odpoledne, kdy jsem začala být nějaká až moc akční. Dobré nálady jsem měla na rozdávání, hlad jsem v době svačin nepociťovala a kešu v kabelce mě také nechávaly v klidu.

Čtvrtek, můj nejlepší den v týdnu! Takhle akční jsem už dlouho nebyla, nevím co v těch bio karbanátcích bylo, ale jela jsem jak fretka.. 60min kruháč, 3km běhu, vypulírování celého bytu i navaření na další dny a to vše bez problémů.

Víkend proběhl jako každý jiný, jen s tím rozdílem, že jsem při večerech pila vodu. Odolat alkoholu a cigaretám bylo jednodužší než jsem čekala.

Takže když bych měla shrnout první týden, jsem nadšená. Vše jsem čekala několikanásobně horší, vlastně jsem se těch sedmi dnů váže bála. Nevím jestli vše proběhlo tak hladce díky mé namotivovanosti, nebo že jsem si nic záporného nepřiznala, ale vše je zatím skvělé. Dokonce na sobě vidím, že jsem nepatrně „splaskla“ a nejsem už nucená tahat všude milion krabiček..

Konec hlášení a zase za týden. Pac a pusu Barbara!




Žádné komentáře:

Okomentovat

Seznam kategorií